LÉTO V MONES 2019

Hýčkáme si vás

Léto je dobou všeho, co je nepravidelné. U nás můžete najít kousek z pravidelných podzimních i jarních semestrů. Víme, že to pro některé z vás, ale hlavně pro děti velmi vítané. Jejich pocit jistoty a bezpečí se tím prohlubuje.

Přijměte pozvání a užijte si u nás i v létě. 🙂

Příměstský tábor

1 místo volné

5 volných míst 

5 míst volných

10 volných míst 

15 volných míst 

25 lekcí celkem = 100 maminek s dítětem

5 volných míst 

6 volných míst 

Ochrana osobních údajů a zasílání obchodních sdělení.

1. Studio Mones vede evidenci svých klientů, obsahující jejich osobní údaje (jméno, příjmení, e-mail, telefonní číslo). Klient odesláním svých údajů v rezervačním systému výslovně souhlasí s tím, aby studio Mones shromažďovalo a zpracovávalo jeho osobní údaje a užívalo je pro účely poskytování služeb, a dále pro vnitřní rozbory a analýzy a pro marketingové a obchodní účely, a to v rozsahu nutném pro naplnění výše uvedených účelů. Klient uděluje tento souhlas na dobu neurčitou.

2. Klient má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu a další zákonná práva, mezi která patří i právo svůj souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoli písemně odvolat. Studio Mones je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. Veškeré údaje získané od klientů jsou užívány pro vnitřní potřebu studia Mones a nejsou poskytovány třetím osobám.

3. Klient tímto prohlašuje, že je zákazníkem studia Mones a dává mu tímto v souladu se zákonem č. 480/2004 Sb. (zákon o některých službách informační společnosti) dobrovolně souhlas, aby mu v budoucnu s využitím jeho e-mailové adresy zasílala všechny formy obchodních sdělení a reklamy. Klient je kdykoliv oprávněn takovýto souhlas odmítnout, a to buď odesláním odpovědi na doručený e-mail s obchodním sdělením, nebo písemně na adresu sídla společnosti.

Výše uvedené podmínky jsou platné v tomto znění od 1.8.2017.

Souhlas s výše uvedeným prohlášením vyjadřuje klient zaplacením vstupného.

Mones - Montessori studio: IČO 12490342, (nejsme plátci DPH)

Majitelka: Monika Němcová

Sídlo: Lublaňská 5/57, Praha 2, 120 00

Bankovní spojení: 2900743554/2010 Fio banka, a.s.

Variabilní symbol: přijde vám mailem nebo napište den, měsíc a rok akce

Do poznámky: u dětských akcí jméno a příjmení dítěte, ostatní jméno a příjmení klienta nebo akce

Telefon:

Monika +420 777 266 123

Jana +420 731 648 037

Katka +420 737 773 278

E-mail:  info@mones.cz

Kurzy, semináře, akce - pro dospělé

Jsme pomocnou rukou při hledání vašeho rodičovství.

Kurzy

Léčivé Montessori Kruhy maminek s dětmi 

Kruh je mostem od jedné ženy, matky ke druhé v přítomnosti dětí. Na setkáních se zeptáte na vše, co si nestačíme říct na lekcích Hrajeme si Mones. Rozlišit emoce a pochopit jakými nástroji pracují jednotlivé bytosti v nás je jako kouzlo. Díky němu si uvědomíte, jak často užíváme třeba nástroje dítěte nebo muže a jak nám chybí ta žena, matka v nás. (lektorka - Monika Němcová)

Montessori zastavení - o nás a dětech

Kdy potřebujeme dávat i mít hranice. Jak má vypadat dětský pokojík. Základní dovednosti komunikace a jak podpořit její harmonický vývoj. Jak ovlivňuje naše chválení, kritika dítě? Jak rozvíjet spolupráci děti v dnešní době? (lektorka Monika Němcová)

Zrozeni / rodinný portrét - hledáme své kořeny

Postavíte si vlastní rodový strom. Rozlišíte sílu jednotlivých členů rodiny. Objevíte svůj model pro výběr partnera, práce, přítele. Jak se "správně" vyfotit a posílit tím svou rodinu? Co je na starých fotkách vidět? (lektorka Monika Němcová)

Výtvarné ladění s LADOU

V průběhu 15 setkání ve výtvarných dílnách se Vaše děti seznámí s nezvyklými technikami a materiály. Vyzkouší si, že malovat mohou také dechem nebo nohama, že tvořit se dá i ve tmě, a že hudba může být barevná. (lektorka Lada Husová)

Více informací

Semináře

Hranice - já a mé dítě

Zjistíte, jaké prostředky sami používáte a jak se v nich cítíte. Opravdu je potřebujeme? Co pro nás znamenají? Jak a kdy je dáváte a co pozorujete?  Jak je prakticky nastavovat. Podíváme se na vaše příběhy. (lektorka Monika Němcová)

Jak vychovávat kluky a nepřijít o rozum

Proč prý kluci zlobí víc než holčičky? Proč mají často horší výsledky ve škole? Proč obvykle vyrušují a neposedí? Proč si řada z nich vyrábí zbraně a neustále bojují? (lektorka Vlaďka Bartáková)

Konstelační večer

Spojení konstelací, snů, synchronicita v každém dnu, tak to je báječná hra, ke které vás zvu. Pojďte ji společně sdílet, objevovat, nechat na sebe působit. (konstelářka Monika Němcová)

Více informací

První a další děti

Jak se připravit na příchod prvorozeného dítěte. Věkový odstup od dalšího dítěte a jeho vliv na prvorozeného. Co když je z prvorozeného jedináček. Jak pomoci sourozencům v pěstování "dobrého" vztahu? Jak nás rodiče ovlivňuje zda máme/nemáme sourozence?  (lektorka Monika Němcová)

Pomooc mimi

Jak harmonizovat pohyb rukou, nohou i celého těla u vašeho dítěte. Jak s dítětem komunikovat a hrát si. Jak začít s montessori. Co koupit nebo vyrobit konkrétně pro váš věk. Jak s pláčem, dudlíkem, postýlkou. (lektorka Monika Němcová)

Agresivní X ublížené dítě

Jak se řeší rvačky u nás doma mezi vlastními dětmi? Jak řešit hádky na neutrální půdě v naší přítomnosti? Máme nechat děti, aby si vše vyřešily samy? Do jaké míry zasahujeme? (lektorka Monika Němcová)

SebeVědomá žena

Vše o ženské cykličnosti a proměnlivosti, která k ženské podstatě neodmyslitelně patří. Jak na emoční, hormonální a fyziologické změny, které nás provází a proč. Jak můžeme využít své 4 milenky a tím obohatit partnerský vztah a svoji sexualitu. (lektorka Kateřina Juřenčáková)

Vraťme smrt do života

Žijeme opravdu s vědomím smrti? Nebo ji máme za zlou černou tetku s kosou přešlapující za dveřmi, které se bojíme odemknout? (Krkavčí matka - Veronika Hurdová)

Výchova holek

Na semináři získáte povzbuzení, že když se vaše děvčata chovají jako "emocionální bytosti", "odmlouvající panovačné královny" nebo "upovídané intrikující švitořilky", neznamená to, že jsme špatní rodiče nebo že je dítě v nepořádku

Žárlivost

Jak a kdy vzniká? Jak rodič může předejít žárlivost svých dětí? Jaké jsou projevy žárlivosti a co můžeme my rodiče udělat pro "klid" v naší rodině. (lektorka Monika Němcová)

Akce

Tatínci na lekcích

Rády by jste, aby lekce poznal i otec dítěte?

Předpokládáme, že se budou cítit lépe, pokud jich bude více 🙂 na možná, pro ně, kroužku pro maminky. Proto vznikl nápad....

Více informací

Den otevřených dveří

Můžete si vyzkoušet práci v montessori herně. Můžete nechat děti přirozeně dovádět na pomůckách pro rozvoj jejich pohybových dovedností. (průvodkyně Jana a Katka)

Více informací

Zdobení perníčků

Pro maminky, které chodí nebo chodily na lekce Hrajeme si Mones (Montessori)

Pokud jste napekly tolik perníčků až vám jde hlava kolem a potřebujete společnost na jejich zdobení nebo se chcete učit malovat na perníčky, které upeču já Monika Němcová.